Cosmetische Acupunctuur

Geplaatst op door

Behandelingen:    
Acupunctuur NAET Moxa
Cupping Auriculo Cosmetisch
Shonishin Dorn Guasha
Fertiliteitsmassage

Cosmetische Acupunctuur is een behandeling die ervoor zorgt dat je er jaren jonger uitziet. Het vermindert verouderingsverschijnselen zoals rimpels, rosacea en couperose, wallen onder de ogen, onderkinnen, pigment vlekken en littekens.

Cosmetische Acupunctuur Acupunctuur Praktijk Tilburg

Voordelen Cosmetische Acupunctuur
Cosmetische Acupunctuur kent een groot aantal voordelen ten opzichte van plastische chirurgie, siliconen- en botox injecties. Er wordt niet in jouw gezicht gesneden en er wordt geen gif in jouw huid gespoten.

Met Cosmetische Acupunctuur behoud jij de eigenheid van jouw gezicht. Het kan het gezicht jaren verjongen door vermindering van de rimpels.

Bovendien is het effect in vergelijking met plastische chirurgie subtieler en gracieuzer. Jouw gezicht blijft meer in evenwicht. Verder is het is de algemene jeugdige uitstraling die anderen opvalt.

Cosmetische Acupunctuur is bovendien veilig en relatief goedkoop. Het zorgt er ook voor dat je beter in balans komt doordat onderliggende klachten zoals vermoeidheid, stress slapeloosheid en een hormonale disbalans worden behandeld.

 Cosmetische guasha Acupunctuur Praktijk Tilburg

Gezichtsbehandeling
Wil je een gezichtsbehandeling? Dan is een serie van 12 behandelingen noodzakelijk voor een goed effect.

Na de eerste behandeling valt al  op dat het gezicht meer ontspannen is en een gezondere teint heeft.

Gemiddeld zijn na 7 behandelingen de effecten al stabiel, maar er zijn 12 behandelingen nodig voor een langdurig effect.