Eczeem, futloos haar

Geplaatst op door

Hoi Naomi, Alles goed? Met ons en met name met Max gaat het heel erg goed. We hebben een tijdje geleden bij jou gelopen met Max zijn eczeem weet je nog? Nou net toen we zijn gestopt omdat we dachten dat het weinig zin meer had trok zijn eczeem helemaal weg! Af en toe heeft hij nog droge plekjes die dan jeuken, maar als ik daar dan lekkere vette creme op smeer is het weer over! Goed he! Hij heeft inmiddels ook een behoorlijke wilde haardos gekregen. Ik heb een foto meegestuurd zodat je het resultaat van je behandelingen zelf kunt zien. Het heeft dus toch allemaal nog geholpen! Ik ben zo blij dat ik steeds dacht; “Ik moet Naomi eens bellen”, maar dit is makkelijker want dan kan ik je meteen een foto mailen. Nou super bedankt voor je hulp en ik beveel je aan iedereen aan hoor! p.s. Heel veel succes verder met je praktijk en als ik nog eens wat heb weet ik je te vinden! Hele lieve groetjes,
Eline Heijboer