Ik ben van mijn allergie voor dieren af  

Geplaatst op door


Heey Naomi,
Weet je nog dat ik bij je kwam met allergieen voor verschillende dieren en hooistof?
Sinds ik in mijn lagere schooltijd een cavia kado kreeg van een vriendin, ben ik gek op beesten geweest. Was er altijd mee bezig, en dus wilde ik na mijn VMBO-diploma een opleiding gaan volgen voor dierenverzorgster.
Ik ben toen met mijn ouders naar de open dagen van drie verschillende scholen geweest, voor dierenverzorging e.d. om een opleiding voor dierenverzorgster te gaan volgen.

Helaas bleek al bij die open dagen dat ik allergisch was voor sommige dieren en ook voor hooistof. Ik had dan last van dikke opgezwollen ogen een dikke keel en huiduitslag. Dat was dus op dat moment geen optie meer voor mij.
Ik ben toen een andere opleiding gaan volgen, maar de opleiding voor dierenverzorgster bleef trekken. Mijn moeder en ik zijn toen bij jou terecht gekomen, om te zien of je mij kon helpen om van mijn allergien af te komen.
Dit is gelukt, en nu 2 jaar later heb ik nog steeds nergens last van.
Ik volg nu een opleiding als dierenverzorgster bij de Helicon in Eindhoven, en loop stage op een manege, dus aan hooistof geen gebrek zal ik maar zeggen.

Hartelijk dank voor alles.
Groetjes, Candide Mulders, Tilburg