Hooikoorts, Astma, Vermoeidheid

Geplaatst op door

Om mijn hooikoortsklachten te behandelen ben ik bij Acupunctuur Praktijk Tilburg binnen gestapt. Want ik moest echt enorm veel snotteren en niezen de hele dag door. Ik werd hier moe en slap van. En had geen fut om te sporten. Verder had ik ook last van astmaklachten waarvoor ik elke dag ontstekingsremmers in nam.
Na de eerste behandeling voelde ik me al beter. Het niezen en snotteren was al een stuk minder geworden. Dit gebeurde ook na de andere behandelingen. Ik voelde me steeds energieker worden. Iedere keer als ik na de behandeling de deur uitging kreeg ik het gevoel dat ik de hele wereld aankon. Ik had dagelijks veel zakdoekjes nodig en nu een half jaar na de behandelingen, ga ik nog steeds van huis zonder zakdoekjes. Vroeger als ik de deur uitging dan moest ik ervoor zorgen dat ik mijn zakdoekjes niet vergat anders ging het niet goed omdat ik al moest snotteren voordat ik de straat uit was.
Sinds de behandelingen ben ik ook van de ontstekingsremmers af die ik dagelijks in nam voor mijn astma. Een paar jaar geleden ben ik in overleg met mijn huisarts even gestopt met de medicatie maar dit was niet goed. Ik kon totaal niks meer en was na een paar meter lopen helemaal uitgeput en helemaal buitenadem en ik had het heel de dag benauwd.
Omdat ik zag dat het na de behandelingen van Naomi goed ging met mijn hooikoorts ben ik in overleg met mijn huisarts weer gestopt met de medicatie. Ik had nu nergens last van. Ik voelde me fit, was niet uitgeput en ging ook niet piepend door het leven. Nu maanden later is het nog steeds goed zonder medicatie.
Ik vind het enorm knap hoe het kan, al snap ik niet hoe. Ik kan iedereen acupunctuur aanraden, en zoals je op de site leest acupunctuur is er voor vele klachten.
Jolanda van den Berg, Tilburg