Geen last meer van prikkelbare darm na behandeling met NAET

Geplaatst op door

Een paar jaar geleden werd ik door een fysio aangeraden om een keer acupunctuur te proberen. Ik was daar omdat ik al jaren last had van mijn knieën en hij kreeg mijn pezen die continu op spanning stonden niet ontspannen en wees mij dus door. Na wat zoeken kwam ik op internet Acupunctuur Praktijk Tilburg tegen. Dacht zo baat het niet schaad het niet.
Samen met Naomi een intake gedaan en kreeg toen mijn eerste behandeling. Wat een ervaring. 1 behandeling een de pezen spanning was weg. Van deze behandeling kreeg ik ook super veel energie dat ik er bijna duizelig van werd. Dit was het begin voor mij om andere klachten ook aan te pakken.
Prikkelbare Darm Syndroom had mijn huisarts mij toegekend, jaren lang klachten met mijn stoelgang. Dus samen met Naomi hiermee aan de slag gegaan. Eerst met acupunctuur. Meteen resultaat, maar elke keer weer een terugval. Dus zijn we verder gaan zoeken.

Uiteindelijk wilde ze met intoleranties aan de slag. Hiervoor moest ik mijn arm omhoog houden en zij probeerde deze naar beneden te drukken. Dat lukte haar eerst niet. Totdat ik een buisje met een bepaalde stof vast moest houden. Bij mij waren de buisjes: nachtschade, vitaminen B en C, cafeïne, plantaardige olie, dierlijke olie, nitriet, huisstofmijt, base en een paar van de boosdoeners. Zodra ik zo een buisje vast had, kon ik geen kracht meer zetten en zo wist Naomi dat ik hier een intolerantie voor had. Na wat tikken op mijn lichaam en een acupunctuur behandeling was één bepaalde tolerantie behandeld. Wonder boven wonder sloeg het aan. Week na week pakten we een intolerantie aan. En ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb zo goed als geen last meer van mijn darmen, heb meer energie en mijn neus is veel minder verstopt.
In het najaar kom ik nog een keer terug om mij te laten behandelen voor grassen. Dan zou ik volgend hooikoorts seizoen weinig tot geen last meer hoeven te hebben.
Naomi bedankt voor alles