Schildklierklachten, Jeuk, Eczeem

Geplaatst op door

Mijn energieniveau was laag, erg laag. Mijn lichaam verdroeg geen zuivelproducten, zoals melk, kaas en eieren. Dit alles uitte zich in vermoeidheid, irritatie, spijsverteringsklachten en veel huiduitslag en jeuk. Mijn reguliere huisarts wist zich met mijn klachten geen raad. Ik slikte schildklierhormonen om mijn thermostaat op gang te houden, maar het was behelpen.
Eigenlijk had ik me erbij neergelegd dat ik gewoon om mijn kwaaltjes heen moest leren leven, tot ik op de website van Naomi terechtkwam. Ik zag wat ze bood aan behandelingen, las over NAET tegen voedselallergieën, en dacht: Dat kan vast geen kwaad, ik ga het gewoon proberen!
Ik ben nu maanden verder, ga eens in de zoveel tijd terug voor wat eenvoudig onderhoud, en u raadt het nooit: ik ben overal vanaf! Niet langer allergisch en gekweld door huiduitslag, jeuk en alle bijbehorende kwaaltjes, maar ik heb ook geen medicijnen meer nodig voor mijn trage schildklier. Ik ben herboren!
Mijn leven ziet er nu heel anders uit dan voor mijn acupunctuur- en NAET-behandeling bij Acupunctuur Praktijk Tilburg; ik ben wakker, ik sport, ik ben actief, creatief, levendig, en de mensen in mijn omgeving zeggen me dat ik straal. Kortom: ik geniet van elke dag. Wie had dat ooit kunnen verwachten?
Naomi, ik heb je al vele malen bedankt, maar wil dat bij dezen nog een keer doen: BEDANKT voor je geweldige behandelingen, BEDANKT voor mijn tweede kans op een gezond leven vol vreugde. Je begrijpt je vak, je hebt gevoel en passie voor je cliënten, je bent een geschenk. BEDANKT!
Yvonne van Dalen, Oisterwijk